Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

  • Estàs a:  Inici
  • Nutrició Esportiva

Nutrició Esportiva

Nutrición Deportiva

Nutrició esportiva i planificació de dieta.

La evolució de l’esport en els últims anys ha fet que, aspectes tant comuns i simples com la educació alimentària i un pla adequat al tipus d’esport i objectius, sigui determinant en el compliment dels nostres reptes.

La avaluació, el control i el seguiment de la dieta per part d’un professional de la dietètica fa una aproximació als nostres èxits, garantint i assegurant el bon funcionament del nostre cos i salut.

 

Serveis de dieta i nutrició:

· Planificació nutricional en consecució dels objectius esportius: pre – temporada, aproximació a la temporada, temporada y proves o competicions. El nostre servei de nutrició t’ofereix la possibilitat d’una personalització del teu pla alimentari i suplementació esportiva en base al moment de la temporada que et trobes, així com la planificació de la pre, durant i post competició.

 

· Programes d’augment de pes per esports de força. Oferim una adaptació nutricional a aquest tipus d’esport segons les característiques nutricionals i la composició de l’esportista. Sempre buscant una major adaptació física a l’esport que practiques

 

· Programa de pèrdua de pes. Disseny i planificació dietètic – nutricional en la pèrdua de pes de forma totalment personalitzada i adaptada a les particularitats i necessitats de cada individu. Aquest programa pot anar acompanyat d’un entrenador personal per afavorir aquesta pèrdua de pes.

© AB Quirosport 2019
iPortal8 by Kdweb