Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

  • Estàs a:  Inici
  • Quiromassatge

Quiromassatge

Quiromasaje

Especialistes en massatge esportiu a Granollers.

Diferents tipus de serveis:

· Especialistes en massatge esportiu o descàrrega de cames, sobretot el massatge a ciclistes. Aquest tipus de massatge és indispensable per a tots els esportistes. És el mitjà per arribar al nivell òptim de l'atleta, cuidant-lo al mateix temps, afavorint que la fatiga es redueixi ràpidament, prevenint lesions.

El massatge esportiu inclou una petita sessió d’estiraments per augmentar la flexibilitat articular i elasticitat muscular, que ens ajudarà a evitar lesions.

 

· El quiromassatge descontracturant és una tècnica manual que s’aplica tant a persones sanes per trobar-se millor o com un complement terapèutic. El principal objectiu és proporcionar benestar i salut. 

Els efectes del quiromassatge en la persona poden ser: activar la circulació sanguínia i estimular el sistema nerviós per lo tant la sensació de benestar és immediata, alleuja dolències cròniques, afavoreix la eliminació de toxines, millora el to i elasticitat muscular, entre d’altres.

 

· El quiromassatge complet està adequat per a les persones amb estrès, insomni, agitació, etc. Aquest tipus de massatge té uns efectes sedants immediats per la alliberació de toxines a la sang, produint un equilibri d’energia i relaxació sobre el sistema nerviós. Amb aquesta tècnica treballem tot el cos: peus, extremitats inferiors, esquena, extremitats superiors, cara i cap.

 

· L’embenat neuromuscular o kinesiotape son les conegudes "tires de colors". És un tipus d’embenat terapèutic que ha estat dissenyat per imitar les propietats de la pell. La seva finalitat és millorar l'acció muscular, articular, neurològica i lligamentosa així com la reducció de la inflamació i l'edema a través de un component mecànic. 

 

· El massatge amb ventoses s'aplica amb la finalitat de moure els fluids afavororint el drenatje linfàtic i sanguíni, també elimina les toxines que contenen la sang i la linfa. També hi ha la opció de la aplicació de la ventosa fixe en determinats punts amb la finalitat de tractar exclusivament alguna molèstia i contractura localitzada.

Quiromasaje
Quiromasaje
Quiromasaje
© AB Quirosport 2019
iPortal8 by Kdweb