Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

  • Estàs a:  Inici
  • Altres serveis

Altres serveis

Otros servicios

Biomecànica de la bicicleta, atenció especial per a equips, xerrades o seminaris, i molt més.

Al nostre centre trobareu molts més serveis complementaris per a l'esportista com:

 

NOU: Biomecànica de la bicicleta a Granollers

Molt important per a tots els ciclistes que entrenen a un nivell mig alt, ja que es solen passar moltes hores a sobre de la bicicleta i una mala posició pot perjudicar al atleta o fins i tot lesionar-lo.

L'estudi biomecànic que fem a Granollers servei per obtenir la màxima eficiencia entre la bicicleta i el ciclista, treient el màxim rendiment a cada pedalada per afavorir l'esforç físic i guanyar més potència.

 

Classes de pilates

El mètode Pilates forma part del grup d'exercicis anaeròbics, és a dir, aquelles activitats físiques que es realitzen de forma breu i es basen principalment en la força.

L'objectiu principal de les classes de pilates no és cremar calories sino reforçar la musculatura i augmentar el control, força i flexibilitat del nostre cos. Encara que, com a tots els exercicis físics, suposa un augment de la despessa energètica i, per tant, també contribueix a mantenir un pes equil·librat.

Els sis principis d'aquest mètode son: control, concentració, fluidessa, precisió, respiració i centre. Precisament, amb aquest últim principi Pilates fa referència a una zona concreta del cos denominada centre de força, que també es coneix com mansió del poder. Aquesta zona la formen els músculs abdominals, la base de l'esquena i els glútis, i, a través del seu enfortiment, s'exercita la resta del cos.

 

Servei especial per a equips

Si sou un equip o club podem oferir serveis totalment adaptats a tots els membres del equips amb un preu especial per millorar a nivell individual i com a equip. No dubteu contactar i demanar més informació.

 

© AB Quirosport 2019
iPortal8 by Kdweb